منظور از این سیاست آن است که نسبت به این مساله که افراد داوطلبی که به اطلاعات غیر عمومی تحت پوشش سیاست حفظ اسرار بنیاد ویکی‌مدیا دسترسی دارند از نظر شخصی و قانونی قابل اعتماد هستند اطمینان حاصل شود.

۱. فقط افرادی که بنیاد ویکی‌مدیا هویت‌شان را می‌داند می‌توانند اجازه دسترسی به هر گونه اطلاعات غیر عمومی که توسط بنیاد ویکی‌مدیا تولید، جمع‌آوری یا نگهداری می‌شود و دسترسی به آن توسط سیاست حفظ اسرار محدود شده‌است داشته باشند.

۲. هر فرد داوطلب که توسط هر روال اجتماعی برای اعطای حق دسترسی به اطلاعات محدود شده انتخاب می‌شود، نمی‌تواند صاحب این اختیارات شود مگر آن که به طور راضی‌کننده‌ای هویت خود را به بنیاد اعلام کند، که ممکن است شامل اثبات برخورداری این کاربر از سن ۱۸ سالگی و سنی باشد که مطابق قوانین محل سکونت خود بتواند به تنهایی و بدون نیاز به موافقت والدین فعالیت کند.

۳. هر فرد داوطلب که چنین اختیاراتی را در زمان پذیرفته شدن این راهکار دارد، می‌بایست ظرف ۶۰ روز از زمان پذیرفته شدن این راهکار هویت خود را به طور راضی‌کننده‌ای به بنیاد اعلام کند، یا تمامی اختیارات این چنینی خود را قطع کند. داوطلبانی که دسترسی‌شان به علت عدم اعلام هویت قطع شده اما از سایر جهات مشکلی ندارند می‌توانند با صلاحدید بنیاد دسترسی خود را پس از اعلام هویت پس بگیرند.

۴. منصب‌های داوطلبانه‌ای که تحت پوشش این راهکار هستند، بدون هرگونه محدودیت، عبارتند از ویکیبدها، تمامی دارندگان اختیارات «بازرس کاربر» یا «ناظر»، و تمامی توسعه دهندگانی که به مدارک الکترونیکی حاوی اطلاعات غیر عمومی (نظیر نشانی اینترنتی خوانندگان و مشارکت‌کنندگان) دسترسی دارند.

۵. سیاست دسترسی به صف پست الکترونیکی OTRS و سایر سامانه‌های ارتباطی بنیاد ویکی‌مدیا توسط دفتر کارکنان بنیاد ویکی‌مدیا بر اساس این سیاست تعیین می‌شود.

۶. دسترسی به نسخه‌های حذف شده در پروژه‌هایی که توسط عموم ویرایش می‌شوند، مانند آن چه توسط مدیران قابل انجام است، در حدی نیست که نیازمند اعلام هویت مطابق این سیاست باشد.

۷. اطلاعات هویتی ارسال شده به بنیاد توسط یک فرد داوطلب در راستای این سیاست می‌بایست محرمانه و غیر عمومی تلقی شود و جز در تطابق با سیاست حفظ اسرار ویکی‌مدیا منتشر نگردد.

۸. موارد استثنای این سیاست تنها از طریق راهکارهای هیئت امنا قابل تعیین هستند.


آخرین به روز رسانی سیاست: ۲ ژوئن ۲۰۰۷